Jeugd 2021

Beste Sjefferkes,

Na een tijdje van radiostilte (vanwege dat leuke virus) gaan we als jeugdcommissie weer volle gas vooruit. We willen jullie door middel  van dit mailtje dan ook op de hoogte stellen van de activiteiten die we graag willen organiseren.

Heb je nu zelf ook nog een leuk idee, geef het dan zeker door!

Eerst beginnen we met minder leuk nieuws, na een trouwe dienst van 17 jaar stapt ‘onze Gunther’ uit de jeugdcommissie.
Lieve Gunther, wat zijn we je dankbaar voor alles wat je voor de jeugd van Sjef hebt gedaan en geloof ons dat was niet min!

Activiteiten:

  • De jeugd tossavond: gaat door op 18/06, 3/09, 17/09, 1/10 en 15/10 van 18h30-20h. Een seintje vooraf is wenselijk maar niet noodzakelijk. Wij zorgen voor een drankje en een hapje😊.
  • Ook de komende zaterdagen nodigen we alle jeugd uit om samen met elkaar, maar voor de oudere jeugd ook met de volwassenen, dubbeltjes tegen elkaar te spelen. Iedereen welkom vanaf 15h30, reservatie is niet nodig.
  • Ons befaamde jeugdkamp gaat door! Op 28 en 29 augustus gaan we de tennisvelden en omstreken van SJEF weer onveilig maken. Noteer het alvast in je agenda, want wie wil daar nu niet bij zijn. Concrete info volgt deze zomer nog.
  • De clubkampioenschappen voor de jeugd, zowel enkel als dubbel,  zullen begin september doorgaan. We veranderen het format een klein beetje, we gaan de wedstrijden wat meer spreiden om daarna af te sluiten met een knallende finaledag.  In augustus ontvangen jullie meer info en kunnen jullie ook inschrijven.
  • Kids fun dagen: het is nog niet duidelijk of deze komend najaar doorgaan. Zodra we meer informatie hebben, houden we jullie op de hoogte.